Grijze Woood Sale Dennis Wandpalletkast Staalgrijs (Set Van 2)

29,95
4 Prijzen, De beste prijs bij Homedeco.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs " STEEL GREY" Steel GREY"

Over Grijze Woood Sale Dennis Wandpalletkast Staalgrijs (Set Van 2)

Woood Wandpalletkast Dennis Staalgrijs Geborsteld

Deze wandkast zit in de collectie van WOOOD. Deze wandkast van de serie Dennis onderscheidt zich met zijn 2 lades door het eigentijdse, strakke design. De wandpalletkast is gemaakt van grenenhout, gespoten in de kleur betongrijs en heeft een geborstelde afwerking. Bij het borstelen van grenen meubelen wordt de houtnerf sterk geaccentueerd en ontstaat een doorleefd oppervlak. De serie Dennis is verkrijgbaar in twee tinten grijs: betongrijs en staalgrijs. Kies voor één van de kleuren of maak een spannende mix van beide kleuren grijs. Creëer de perfecte slaapkamer met deze strakke wandmeubel van Dennis.

In de serie Dennis zijn de volgende artikelen verkrijgbaar; 2-deurs kast, bed in drie uitvoeringen, opberg/matraslade, nachtkastje Kluis, bureau, ladekast, opberg/speelgoedkist en wandplank met 2 laden in de kleuren betongrijs en staalgrijs.
De wandkast wordt als bouwpakket geleverd en is makkelijk te monteren met behulp van de bijgeleverde montage instructie.

Specificaties
Materiaal: Massief Grenen
Montage: Vereist montage
Hoogte: 10 cm
Breedte: 85 cm
Diepte: 22 cm

Woood
Stoere, eigentijdse en aantrekkelijke woonartikelen met een super-aantrekkelijke prijsstelling! De Woood producten worden niet alleen gemaakt in landen als India, China en Indonesië maar veel meubelen komen ook uit de eigen fabriek, De Eekhoorn Dutch Furniture, met 35 jaar ervaring op het gebied van design, productie en distributie van meubelen!