Rode Bel Air Retro Fifties Furniture Bel Air Dinerbank Single Booth HW-180 Rood

1 039,-
2 Prijzen, De beste prijs bij The Retro Family NL


Categorieën:
Kleur:
Rood

Over Rode Bel Air Retro Fifties Furniture Bel Air Dinerbank Single Booth HW-180 Rood

Bel Air Retro Dinerbank HW-180 Rood

Met de Bel Air Retro Dinerbank HW-180 haalt u een prachtig stukje fifties in huis. Onmisbaar voor elke eenieder die zijn of haar ruimte wil omtoveren naar een klassieke Amerikaanse fifties diner. De jaren vijftig interieurstijl is nog altijd erg populair wereldwijd, en wordt zowel in huishoudens als bedrijven erg veel toegepast. De Bel Air Retro Dinerbank HW-180 is een bank die direct in het oog springt. Met een luxe uitstraling en uitstekende bouwkwaliteit, is de HW-180 een echte eyecatcher in uw ruimte. De bank is bovendien erg comfortabel en biedt met gemak plaats aan 3 personen. Zowel in een klassiek fifties interieur als in modernere ruimtes komt de Bel Air Retro Dinerbank HW-180 uitstekend tot zijn recht. De fifties interieurstijl is dan ook niet in één woord te omschrijven als zijnde modern of klassiek. Door het gebruik van luxe materialen en ronde vormen was de stijl haar tijd ver vooruit, en past deze nog steeds uitstekend in een hedendaagse interieurs.

De Bel Air Retro Dinerbank HW-180 lijkt zo te zijn weggehaald uit een klassieke Amerikaanse fifties diner. De bank is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waarvan er altijd een perfect past in uw ruimte. Kenmerkend voor de fifties stijl is de witte baan die is aangebracht op de rugleuning.

Productspecificaties:

•Afmetingen bxhxd: 182x93x109cm
•Materiaal: Brandwerend Kunstleer/Hout
•Materiaal vulling: Schuim
•Kleur: Rood/Wit

De Bel Air Retro Dinerbank HW-180 is vervaardigd uit hoogwaardige en duurzame materialen. Voor het onderstel is gebruik gemaakt van een sterke houten constructie. De zit van de bank is bekleed met premium kunstleder. De bank is verkrijgbaar in maar liefst 9 verschillende kleuren en is eenvoudig af te nemen. Dit maakt hem uitermate geschikt voor horeca-aangelegenheden.

Terug in de tijd met Bel Air fifties furniture

Bel Air is al decennialang een toonaangevend bedrijf op het gebied van fifties kwaliteitsmeubels. Al meer dan 40 jaar bedienen wij met ons meubilair zowel de particuliere- als zakelijke markt. Naast de Bel Air Retro Dinerbank HW-180 leveren wij diverse andere fifties meubels, welke prachtig op elkaar zijn afgestemd. Bekijk dus ook onze andere fifties decorstukken en decoreer uw ruimte met bijvoorbeeld neonverlichting en ouderwetse reclameborden, om een echte fifties oase te creëren.

Materiaal:
Leer,   Imitatieleer
Voorraad: