Zilveren AMS 5130 Tafelklok Radiogestuurd

€ 115,00
3 prijzen, beste prijs bij V&D
Bestel op V&D
Bewaar als favoriet
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Dit product wordt gratis verzonden

Productgegevens

Merk

AMS 

Materiaal

Glas 

Maat

18-cm 

EAN

4037445142817
AMS 5130 Tafelklok Radiogestuurd.  Een mooie en sierlijke tafelklok die zendergestuurd is uitgevoerd. U hoeft deze klok nooit op tijd te zetten en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk. De (radio controlled) klok functioneert op een AA-batterij. Nadat de batterij in de klok is gezet, waarbij u goed op de plus + en de min - moet letten, gaan de wijzers ronddraaien. Ze kunnen dan naar de 12 uur positie gaan maar ook naar de 4- of 8 uur positie. Daar stoppen de wijzers en gaat de klok op het signaal van de zender wachten. Soms is enig geduld gewenst. Als het erg lang duurt kunt u overwegen de klok nabij het raam te leggen waardoor het signaal makkelijker de klok kan bereiken. U kunt de slinger er eventueel even afhalen, deze heeft geen enkele invloed op de werking van de klok. Als de klok op tijd staat hangt u deze op de daarvoor gemaakt plek en monteert u de slinger weer. Bij een batterijwissel begint deze procedure weer van voren af aan. Voor de meeste klokken geldt dat de zome

Prijzen

3 prijzen van € 115,00 tot € 129,00
V&D
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 115,00  Bestel
Timefortrends.nl
  • 1 tot 3 werkdagen
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 129,00  Bestel
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 129,00  Bestel

Wat andere zeggen over Zilveren AMS 5130 Tafelklok Radiogestuurd:

AMS 5130 Tafelklok Radiogestuurd.  Een mooie en sierlijke tafelklok die zendergestuurd is uitgevoerd. U hoeft deze klok nooit op tijd te zetten en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk. De (radio controlled) klok functioneert op een AA-batterij. Nadat de batterij in de klok is gezet, waarbij u goed op de plus + en de min - moet letten, gaan de wijzers ronddraaien. Ze kunnen dan naar de 12 uur positie gaan maar ook naar de 4- of 8 uur positie. Daar stoppen de wijzers en gaat de klok op het signaal van de zender wachten. Soms is enig geduld gewenst. Als het erg lang duurt kunt u overwegen de klok nabij het raam te leggen waardoor het signaal makkelijker de klok kan bereiken. U kunt de slinger er eventueel even afhalen, deze heeft geen enkele invloed op de werking van de klok. Als de klok op tijd staat hangt u deze op de daarvoor gemaakt plek en monteert u de slinger weer. Bij een batterijwissel begint deze procedure weer van voren af aan. Voor de meeste klokken geldt dat de zomer- en wintertijd ook automatisch wordt ingesteld.
Timefortrends.nl
AMS Tafelklok 5130 Een mooie en sierlijke tafelklok die zendergestuurd is uitgevoerd. U hoeft deze klok nooit op tijd te zetten en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

De (radio controlled) klok functioneert op een AA-batterij. Nadat de batterij in de klok is gezet, waarbij u goed op de plus + en de min - moet letten, gaan de wijzers ronddraaien. Ze kunnen dan naar de 12 uur positie gaan maar ook naar de 4- of 8 uur positie. Daar stoppen de wijzers en gaat de klok op het signaal van de zender wachten. Soms is enig geduld gewenst. Als het erg lang duurt kunt u overwegen de klok nabij het raam te leggen waardoor het signaal makkelijker de klok kan bereiken. U kunt de slinger er eventueel even afhalen, deze heeft geen enkele invloed op de werking van de klok. Als de klok op tijd staat hangt u deze op de daarvoor gemaakt plek en monteert u de slinger weer. Bij een batterijwissel begint deze procedure weer van voren af aan. Voor de meeste klokken geldt dat de zomer- en wintertijd ook automatisch wordt ingesteld.
bol.com