Licht-grijze Hay Palissade tuinstoel 47 x 56 x 80 cm

€ 253,00
4 prijzen, beste prijs bij Design bestseller
Bestel op Design bestseller
Bewaar als favoriet
  • Dit product wordt gratis verzonden

Productgegevens

Merk

HAY 

Kleur

 Grijs

Materiaal

Wol  Metaal  Staal 

EAN

5710441202158
Simpel en functioneel: de Palissade Chair maakt deel uit van de nieuwe outdoorcollectie van het designduo Ronan en Erwan Bouroullec voor HAY. De monochrome look met zacht gebogen stijlen geeft deze stoel zijn expressieve geometrie. De comfortabele zitting heeft een open ontwerp, de rugleuning is licht naar achteren gekanteld. Met de nadruk op weerbestendigheid is de Palissade Chair een comfortabel, duurzaam meubelstuk voor de tuin, het balkon, het terras of de binnenplaats. Het gepoedercoate en thermisch verzinkte staal is bestand tegen roesten en biedt een hoge stabiliteit. Bovendien voorkomen de openingen tussen de stijlen dat regenwater zich op de zitting verzamelt. Het onderhoudsvriendelijke model kan zelfs worden gestapeld om ruimte te besparen. De Palissade Chair is dus een perfecte en praktische alledaagse stoel voor eet- en salontafels, die zich qua kleur zeer goed laat aanpassen. Dankzij het licht gestreepte uiterlijk is het doorschijnend en ziet het er dus veel delicater uit dan een meubel met een volledig oppervlak. De stoel kan optimaal worden gecombineerd met tafels en stoelen uit de collectie. Voor alle Palissade stoelen zijn optioneel bijpassende zitkussens verkrijgbaar. Deze zijn terug te vinden onder de rubriek bijpassende producten

Prijzen

4 prijzen van € 253,00 tot € 295,00
Design bestseller
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 253,00  Bestel
FonQ.nl
  • Binnen 30 dagen gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 279,00  Bestel
Misterdesign.nl
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door Eigen bezorgdienst
€ 315,00 € 283,50  Bestel
AndLight (NL)
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 295,00  Bestel

Wat andere zeggen over Licht-grijze Hay Palissade tuinstoel 47 x 56 x 80 cm:

Ontwerp: Ronan&Erwan Bouroullec voor HAY Concept: Palissade is een elegante serie tuinmeubelen ontworpen door de twee Franse broers, Ronan&Erwan Bouroullec. Palissade is een collectie mooie en robuuste buitenmeubels met een eenvoudige vormentaal waardoor ze gemakkelijk te gebruiken en te decoreren zijn, van de achtertuin tot grotere openbare parken of het klein buitencafé. Het ontwerp achter de prachtige serie is gebaseerd op een monotone vormentaal, want de hele collectie is opgebouwd uit ronde metalen buizen en metaal lamellen. Op basis van dit eenvoudige ontwerp zijn de twee broers erin geslaagd om een groot aantal verschillende versies van Palissade te produceren, waaronder banken, krukken en stoelen. De prachtige Palissade stoel is de perfecte metgezel om de tafel op het balkon te hebben, of als tuinstoel met een klein bijzettafeltje ernaast. Het is mogelijk om tot 8 van de stoelen op elkaar te stapelen, zodat u ze gemakkelijk kunt opbergen als u ze niet gebruikt. Het is ook mogelijk om verschillende kleuren kussens voor de stoel te kopen, mocht u nog meer zitcomfort willen voor de lange gezellige avonden. let op: Het is alleen mogelijk om dit product in sets van 2 te kopen. Dit komt omdat de originele verpakking dit nummer van de leverancier bevat. Gedeeltelijk retourneren is ook niet mogelijk.
AndLight (NL)
HAY heeft een unieke tuinserie gelanceerd met de naam Palissade. Designers Ronan & Erwan Bouroullec ontwierpen deze serie als een combi van strakke én zachte lijnen. Dit geeft de stoel een moderne look en een comfortabele zitting!
FonQ.nl
HAY Palissade Stoel Sky Grey
Misterdesign.nl