Zandkleurige Hauck 2in1 babywipstoeltje Alpha Bouncer Deluxe, Compatibel met houten hauck kinderstoel Alpha+ en Beta+, met speelboog, sand

€ 89,00
Beste prijs bij bol.com
Bestel op bol.com
Bewaar als favoriet
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL

Productgegevens

Categorie

Wipstoeltjes 

Merk

Hauck 

Materiaal

Polyester 

EAN

4007923661840
De Hauck Alpha Bouncer Deluxe - de perfecte pasgeboren set. Dit gezellige uitsmijter is compatibel met de hauck houten kinderstoelen Alpha + en Beta + die nu vanaf de geboorte kunnen worden gebruikt. Pasgeborenen zullen zich supercomfortabel voelen nu ze op ooghoogte met de familie kunnen zijn. De rugleuning van de baby rocker kan met één hand worden aangepast, en het frame van de mobiel en het springkussen zijn een welkome afwisseling.

De ergonomisch gevormde en zacht gewatteerde uitsmijter hecht direct aan de hauck meegroeiende kinderstoel. Het inzetstuk voor baby's en de zijvullingen ondersteunen het hoofd van je baby, terwijl de multi-verstelbare rugleuning ervoor zorgt dat je kleintje zich altijd in een comfortabele positie bevindt. Het 3-punts tuigje van de springkussen helpt uw ​​kind veilig te houden. Bovendien, ongeacht of u met uw baby voedt of speelt, de verhoogde positie op de kinderstoel is erg rugvriendelijk voor u.

Voor de verandering hecht de uitsmijter zich eenvoudig aan zijn frame. Je baby kan spelen met de mobiel, de hangers grijpen en omdraaien, terwijl hij de ontwikkeling van zijn of haar motorische vaardigheden ondersteunt. En wanneer het tijd is om een ​​dutje te doen, zullen de zachte en natuurlijke bewegingen van de bouncer uw kleine schat in slaap wiegen.

Onze aanbeveling: Koop de Alpha Bouncer Deluxe en hauck Alpha kinderstoel samen en wees vanaf de geboorte perfect uitgerust. Gewoon perfect. Zowel de Alpha + als Beta + stoelen zijn bruikbaar tot 90 kg en een levenslange metgezel.

Prijzen

1 prijzen van € 89,00 tot € 89,00
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 89,00  Bestel