Stoelen vergelijken en online bestellen met korting.

Stoelen vergelijken en online bestellen met korting.

Een stoel kopen is iets heel persoonlijks. Stoelen moeten namelijk aan een aantal eisen voldoen, waarvan de belangrijkste natuurlijk is dat deze lekker en comfortabel moet zitten. Andere belangrijke eisen zijn bijvoorbeeld dat deze bij de rest van het interieur moet passen. Een stoel moet makkelijk te onderhouden zijn. Van goede kwaliteit zijn zodat hij lang meegaat en ga zo maar door.

Om deze eisen te bepalen is het belangrijk om te weten waar je een stoel voor gaat kopen. Een bureaustoel voor op kantoor moet natuurlijk aan andere eisen voldoen, dan een eetkamerstoel of een fauteuil waarin je comfortabel je favoriete netflix serie wilt kijken of een goed boek wilt lezen.

Stoelen vergelijken.

 

Met het doel van een stoel in gedachten, kun je op zoek gaan naar de perfecte stoel of zelfs stoelen wanneer je er meerdere nodig hebt. Gelukkig zijn er gigantisch veel stoelen om uit te kiezen, een stoel vinden die bij je wensen past en ook nog de uitstraling heeft die jij wilt. Gaat zeker lukken. Het probleem is wel weer dat door de grote hoeveelheid stoelen deze zoektocht niet echt makkelijk gemaakt wordt.

 

Precies daarom wend ik mij daarom altijd tot enkele webwinkels waarvan ik weet dat ze ook een of meerdere fysieke winkels hebben. Zodat ik de in het echt kan zien en uitproberen, maar daarnaast ook online kan bestellen. Waarom ik dit zo doe, heeft te maken met de prijs en ga ik je verderop in dit artikel meer over vertellen.

 

Stoelen online bestellen.

 

Winkels die zowel een online shop als een fysieke winkel hebben zijn onder andere: Leen Bakker. Een perfecte winkel wanneer je goed geprijsde stoelen van redelijke kwaliteit wilt kopen. Trendhopper is ook een winkel die meerdere vestigingen heeft. Een andere optie is ook om stoelen te vergelijken bij websites zoals Bol.com, OTTO en bijvoorbeeld Wehkamp. Deze laatste drie hebben helaas geen fysieke winkels maar wel een zeer groot aanbod en mooie zoekfuncties op de website.

 

Wat je eventueel zou kunnen doen is. Kijken welke stoelen je aanpsreken op bijvoorbeeld Bol.com om vervolgens te kijken waar deze stoelen in fysieke winkels verkocht worden en ze daar eerst te testen. Heb je je keuze gemaakt dan is de kans erg groot dat je de betreffende stoelen bij bol.com voor een betere prijs kunt bestellen.

 

Bestellen met korting via een kortingscode website.

 

Dit geldt ook voor een winkel als Leen Bakker. In de winkel kun je prima stoelen testen en ze in het echt bekijken. Wanneer je deze direct in de winkel wilt kopen en meenemen, krijg je niet de korting die je online krijgt. Dit komt mede omdat je via zogenoemde kortingswebsites extra korting kunt krijgen op allerlei producten van veel verschillende bedrijven. Zo dus ook bij Leen Bakker.

 

De reden hiervoor is dat zulke bedrijven steeds meer aan online marketing doen en dus ook online aanbiedingen hebben. Deze aanbiedingen vind je niet in de winkel omdat dit onderdeel is van hun online marketing budget. Deze categorie aanbiedingen vind je niet altijd even makkelijk en daarom zorgen de kortingscode websites ervoor dat je deze makkelijk op hun website kunt vinden. Een goed voorbeeld hiervan is de website van Bespaardeals. Die een kortingscode voor Leenbakker aanbiedt. Klik hier voor deze actie om direct gebruik te kunnen maken van een mooie korting.

 

Een omweg? Welnee!

 

Je kunt je afvragen of de bovenstaande uitleg niet een gigantische omweg is om een stoel te kopen. Vraag jezelf eens af, waar ga je een stoel voor gebruiken, en wat is de verwachte levensduur van jouw stoel? Juist. Een stoel is niet voor even, maar vaak voor een groot deel van je leven. Daarom mag je er best wat tijd in investeren om onderzoek te doen en meerdere stoelen uit te proberen om deze vervolgens online met korting te bestellen.

 

Een speciale prijs? Het kan altijd goedkoper.

 

Je kunt altijd in de winkel waar de stoelen of andere meubels staan een mooie prijs proberen af te spreken. Toch zullen zelfs de ‘speciale’ prijzen van de verkoper niet tegen de online aanbiedingen op kunnen. Winkels hebben nou eenmaal veel kosten. Denk hierbij aan de huur van het pand, de mensen in dienst en al het andere onderhoud. Webwinkels daarentegen hebben veel minder kosten. Er is veel minder personeel nodig, een website kost maar een fractie van wat een pand kost. Er kan dus meer geïnvesteerd worden in kortingen en zijn daarom online de prijzen van producten vaak een stuk goedkoper.

 

Hoe werkt dit?

 

Natuurlijk kan een bedrijf die zowel een webwinkel als een fysieke winkel niet verschillende prijzen hanteren voor dezelfde producten. Daarom doen ze dit via de speciale kortingscode websites zoals die van bespaardeals als hierboven vermeld.

 

Dezelfde methode voor andere producten.

 

Uiteraard geldt deze manier van stoelen vergelijken en online bestellen voor werkelijk elk soort product. Of je nu schoenen, kleding, boodschappen of andere categorieën meubels wilt aanschaffen. In feite zul je met online shopping veel goedkoper uit zijn. En helemaal wanneer je daar een kortingscode website voor gebruikt.

 

Stoelen vinden.

 

Tenslotte willen we je wijzen op het feit dat wanneer je specifiek opzoek bent naar stoelen. Je op onze website heel goed terecht kunt. Wij vergelijken stoelen en andere meubels van de verschillende online shops en hebben deze allemaal op onze website verzameld. Je kunt eenvoudig zoeken op de verschillende categorieën of zelfs merken.

 

Klik hier voor een compleet overzicht van ons assortiment en alle merken. Dan kun je eenvoudig zoeken naar een stoel die voldoet aan al jouw eisen. Mochten er nog vragen, suggesties of opmerkingen zijn. Dan kun je ons een e-mail sturen via de contactpagina.