Grijze Vzór Design Fauteuil / Stoel RM58 SOFT Medley-14

€ 799,00
Beste prijs bij bol.com
Bestel op bol.com
Bewaar als favoriet
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL

Productgegevens

Categorie

Fauteuils 

Merk

Vzór 

Kleur

 Grijs

EAN

8784251746208
De RM58 Soft is een eigentijdse, gestoffeerde versie van de historische RM58 fauteuil. De zitting is van polyurethaanschuim en is helemaal opnieuw ontworpen om maximaal comfort te garanderen. Soft is verkrijgbaar in 3 stoffen (Step, Medley en Synergy) en meer dan 35 kleuren.

De RM58 is een moderne versie van de baanbrekende fauteuil ontworpen door Roman Modzelewski. Ontworpen en handgemaakt in 1958, was het één van de eerste Poolse voorbeelden van meubels van polyester-glaslaminaat. Maar de innovativiteit van het product lag niet alleen in de materialen die bij de productie werden gebruikt. De volledig gesloten organische vorm van de stoel had op dat moment geen tegenhanger, noch in Polen, noch elders in de wereld.
Een van de vroegst overgebleven prototypes (in het wit) werd gekocht voor de permanente designcollectie van het Victoria and Albert Museum in Londen.
Het gebruik van nieuwe materialen en industriële technologieën bij de productie van de RM58 fauteuil door VZOR maakte het mogelijk om de beperkingen van ambachtelijke productie te overwinnen en een product van consistent hoge kwaliteit aan te bieden dat snel en relatief goedkoop, in grote partijen kan worden geproduceerd.
VZOR heeft sinds 2016 de RM58 collectie uitgebreid met een stoffen versie van de fauteuil, wat een nieuwe esthetische aantrekkingskracht biedt in een verscheidenheid aan nieuwe, moderne kleuren, speciaal gekozen in overleg met de patenthouder, de weduwe van Roman Modzelewski, Wera Modzelewska.

Prijzen

1 prijzen van € 799,00 tot € 799,00
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 799,00  Bestel