Groene Sternzeit Retro Relaxfauteuil Mustard Green

€ 469,00
Beste prijs bij bol.com
Bestel op bol.com
Bewaar als favoriet
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL

Productgegevens

Categorie

Fauteuils 

Merk

Sternzeit 

Kleur

 Groen

EAN

4251659601162
In deze mooie relaxfauteuil van Sternzeit kun je heerlijk tot rust komen. De Sternzeit Retro Relaxfauteuil Mustard Green komt in een mooie vintage groene kleur en is bekleed met een heerlijk zachte stof. Door de licht gebogen rugleuning kun je lekker achterover leunen en genieten van je favoriete boeken, films of series. Deze luxe lounge fauteuil is een moderne combinatie van het design uit het midden van de vorige eeuw en de Bauhaus-stijl.


Vintage design in een moderne stijl
In deze relaxfauteuil kun je heerlijk ontspannen. De zitting en rugleuning zijn rijkelijk gevuld met een lichte bolling waardoor je heerlijk kunt zitten. Dankzij zijn slanke en innovatieve ontwerp zal deze relaxfauteuil een mooie toevoeging zijn aan ieder interieur. De mooie toelopende armleuningen van beukenhout contrasteren prachtig met de gestroomlijnde zittingen en zijn gemaakt middels puur vakmanschap.


Het hoogste comfort
De gestoffeerde meubelen uit de basic lijn van de Retrostar Series zijn bekleed met een heerlijk zachte vintage geïnspireerde stof. Door deze stof zul je altijd heerlijk comfortabel zitten. Daarnaast zorgt de structuur van de stof voor een warme en tijdloze look die uitstekend past bij deze op vroeger geïnspireerde retro fauteuil.


Beschikbaar in leuke vintage kleuren
De Sternzeit Retrostar Series is beschikbaar in verschillende kleuren zodat hij leuk zal passen in verschillende interieurs. De loungestoel wordt gedemonteerd geleverd, maar kan eenvoudig in mekaar worden gezet door het bijgesloten gereedschap. Sternzeit meubelen worden ontwikkeld en geproduceerd door Sternzeit zelf in de EU, zodat de kwaliteit altijd gewaarborgd blijft. De Sternzeit Retro Relaxfauteuil Mustard Green valt erg leuk te combineren met andere meubelen uit de Sternzeit Retrostar collectie.

Prijzen

1 prijzen van € 469,00 tot € 469,00
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 469,00  Bestel