Diverse-kleuren Beliani MOLDE - Chesterfield fauteuil - Multicolor - Polyester

€ 369,99
3 prijzen, beste prijs bij Beliani
Bestel op Beliani
Bewaar als favoriet
  • Dit product wordt gratis verzonden

Productgegevens

Categorie

Banken  Fauteuils 

Merk

Beliani 

Kleur

Materiaal

Polyester 

Maat

One size 

EAN

4260586350463
Moderne, gestoffeerde fauteuil. Deze bijzondere fauteuil heeft een geweldig patchwork design. De fauteuil is bekleed met 100% polyester. De elegant gevormde, zwarte poten van de woonkamerfauteuil zijn gemaakt van hoogwaardig berkenhout. De combinatie van patchwork stof en de beproefde vorm geven de relaxfauteuil een klassieke uitstraling en geeft daarmee elke kamer een gezellige en huiselijke sfeer. De goed gestoffeerde zitting en de hoge rugleuning zorgen ervoor dat je in deze fauteuil van een lange en ontspannende avond kunt genieten.Details: Producttype: Fauteuil. Stijl: Boho. Kleur: Multicolor. Kap: Fuchsiapaars. Soort materiaal: Stof. Hoofdmateriaal: Polyester. Overig materiaal: Massief hout. Materiaal vulling: Schuimstof. Material poten: Massief hout. Materiaal zitting: Stof. Material Composition: 100% polyester. Stijl armleuning: Verzonken. Armleuning: Ja. Beenkappen/kussentjes: Ja. Patroon: Patchwork. Achterover leunen: Nee. Constructie zitting: Hout. Dichtheid schuim zitting: 24 kg/m3. Afmetingen: Hoogte armleuningen: 55 cm. Diepte: 80 cm. Dikte zitting: 13 cm. Hoogte zitting: 44 cm. Breedte: 70 cm. Hoogte: 100 cm. Zitoppervlak: 72x51 cm. Gewicht: 19 kg. Draagvermogen: 160 kg. Aanbod omvat: 1 x Fauteuil. Belangrijkste eigenschappen: Uiterst comfortabele zitting, Mooi kleurencombinatie, Hoogwaardige kwaliteit stoffering, Uitzonderlijk onderhoudsvriendelijk, Stabiel en degelijk onderstel. Montageinformatie: Poten nog niet gemonteerd.5-15 min.. Extra informatie: Om de stabiliteit van de constructie en de veiligheid van het gebruik te garanderen, wordt aanbevolen om 2 weken na opstelling te controleren of het product correct is gemonteerd. Het is ook aan te raden om eens in de 3 maanden te controleren of de schroeven goed zijn aangedraaid. Onderhoudstips: Polyester. 1.Stofzuig oppervlakken met een geschikte opzetborstel., 2.Maak schoon met een droogshampoo en een natte spons of een mild schoonmaakmiddel. Massief hout. 1.Geoliede meubels zullen na enige tijd opnieuw in de olie gezet moeten worden om ze in goede conditie te houden., 2.Maak direct droog na reiniging om verzameling van water te voorkomen., 3.Maak alleen schoon met een mild schoonmaakmiddel en een zachte doek, in de richting van de houtnerf.

Prijzen

3 prijzen van € 369,99 tot € 529,00
Beliani
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 369,99  Bestel
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 379,99  Bestel
V&D
  • Binnen 14 dagen na ontvangst
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 529,00  Bestel

Wat andere zeggen over Diverse-kleuren Beliani MOLDE - Chesterfield fauteuil - Multicolor - Polyester:

Moderne, gestoffeerde fauteuil. Deze bijzondere fauteuil heeft een geweldig patchwork design. De fauteuil is bekleed met 100% polyester. De elegant gevormde, zwarte poten van de woonkamerfauteuil zijn gemaakt van hoogwaardig berkenhout. De combinatie van patchwork stof en de beproefde vorm geven de relaxfauteuil een klassieke uitstraling en geeft daarmee elke kamer een gezellige en huiselijke sfeer. De goed gestoffeerde zitting en de hoge rugleuning zorgen ervoor dat je in deze fauteuil van een lange en ontspannende avond kunt genieten. Details: Producttype: Fauteuil Stijl: Boho Kleur: Multicolor Kap: Fuchsiapaars Soort materiaal: Stof Hoofdmateriaal: Polyester Overig materiaal: Massief hout Materiaal vulling: Schuimstof Material poten: Massief hout Materiaal zitting: Stof Material Composition: 100% polyester Stijl armleuning: Verzonken Armleuning: Ja Beenkappen/kussentjes: Ja Patroon: Patchwork Achterover leunen: Nee Constructie zitting: Hout Dichtheid schuim zitting: 24 kg/m3 Afmetingen: Hoogte armleuningen: 55 cm Diepte: 80 cm Dikte zitting: 13 cm Hoogte zitting: 44 cm Breedte: 70 cm Hoogte: 100 cm Zitoppervlak: 72x51 cm Gewicht: 19 kg Draagvermogen: 160 kg Aanbod omvat: 1 x Fauteuil Belangrijkste eigenschappen: Uiterst comfortabele zitting, Mooi kleurencombinatie, Hoogwaardige kwaliteit stoffering, Uitzonderlijk onderhoudsvriendelijk, Stabiel en degelijk onderstel Montageinformatie: Poten nog niet gemonteerd. 5-15 min. Extra informatie: Om de stabiliteit van de constructie en de veiligheid van het gebruik te garanderen, wordt aanbevolen om 2 weken na opstelling te controleren of het product correct is gemonteerd. Het is ook aan te raden om eens in de 3 maanden te controleren of de schroeven goed zijn aangedraaid. Onderhoudstips: Polyester: 1.Maak schoon met een droogshampoo en een natte spons of een mild schoonmaakmiddel 2.Stofzuig oppervlakken met een geschikte opzetborstel. Massief hout: 1.Maak alleen schoon met een mild schoonmaakmiddel en een zachte doek, in de richting van de houtnerf 2.Geoliede meubels zullen na enige tijd opnieuw in de olie gezet moeten worden om ze in goede conditie te houden 3.Maak direct droog na reiniging om verzameling van water te voorkomen.
bol.com
Moderne, gestoffeerde fauteuil. Deze bijzondere fauteuil heeft een geweldig patchwork design. De fauteuil is bekleed met 100% polyester. De elegant gevormde, zwarte poten van de woonkamerfauteuil zijn gemaakt van hoogwaardig berkenhout. De combinatie van patchwork stof en de beproefde vorm geven de relaxfauteuil een klassieke uitstraling en geeft daarmee elke kamer een gezellige en huiselijke sfeer. De goed gestoffeerde zitting en de hoge rugleuning zorgen ervoor dat je in deze fauteuil van een lange en ontspannende avond kunt genieten. De fauteuil is 101 cm hoog, 82 cm diep en 72 cm breed aan de voorkant.Details: Producttype: Fauteuil Stijl: Boho Kleur: roze Kap: Fuchsiapaars Soort materiaal: Stof Hoofdmateriaal: polyester Overig materiaal: massief hout Materiaal vulling: schuimstof Material poten: Massief hout Materiaal zitting: Stof Material Composition: 100% polyester Stijl armleuning: Verzonken Armleuning: Ja Beenkappen/kussentjes: Ja Patroon: Patchwork Achterover leunen: Nee Cons
V&D