Diverse-kleuren Beliani MOLDE - Chesterfield fauteuil - Multicolor - Polyester

€ 529,00
4 prijzen, beste prijs bij V&D
Bestel op V&D
Bewaar als favoriet
 • Binnen 14 dagen na ontvangst
 • Dit product wordt gratis verzonden

Productgegevens

Categorie

Banken  Fauteuils 

Merk

Beliani 

Kleur

Materiaal

Polyester 

Maat

One size 

EAN

4260586350463
Moderne, gestoffeerde fauteuil. Deze bijzondere fauteuil heeft een geweldig patchwork design. De fauteuil is bekleed met 100% polyester. De elegant gevormde, zwarte poten van de woonkamerfauteuil zijn gemaakt van hoogwaardig berkenhout. De combinatie van patchwork stof en de beproefde vorm geven de relaxfauteuil een klassieke uitstraling en geeft daarmee elke kamer een gezellige en huiselijke sfeer. De goed gestoffeerde zitting en de hoge rugleuning zorgen ervoor dat je in deze fauteuil van een lange en ontspannende avond kunt genieten. De fauteuil is 101 cm hoog, 82 cm diep en 72 cm breed aan de voorkant.Details: Producttype: Fauteuil Stijl: Boho Kleur: roze Kap: Fuchsiapaars Soort materiaal: Stof Hoofdmateriaal: polyester Overig materiaal: massief hout Materiaal vulling: schuimstof Material poten: Massief hout Materiaal zitting: Stof Material Composition: 100% polyester Stijl armleuning: Verzonken Armleuning: Ja Beenkappen/kussentjes: Ja Patroon: Patchwork Achterover leunen: Nee Cons

Prijzen

4 prijzen van € 529,00 tot € 559,99
V&D
 • Binnen 14 dagen na ontvangst
 • Dit product wordt gratis verzonden
€ 529,00  Bestel
Blokker.nl
 • Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
 • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
 • Dit product wordt gratis verzonden
 • Bezorgd door PostNL
€ 559,99  Bestel
Beliani
 • Dit product wordt gratis verzonden
€ 559,99  Bestel
bol.com
 • Binnen 30 dagen na ontvangst
 • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
 • Dit product wordt gratis verzonden
 • Bezorgd door PostNL
€ 559,99  Bestel

Wat andere zeggen over Diverse-kleuren Beliani MOLDE - Chesterfield fauteuil - Multicolor - Polyester:

Moderne gestoffeerde fauteuil. Deze bijzondere fauteuil heeft een geweldig patchwork design. De fauteuil is bekleed met 100% polyester. De elegant gevormde, zwarte poten van de woonkamerfauteuil zijn gemaakt van hoogwaardig berkenhout. De combinatie van patchwork stof en de beproefde vorm geven de relaxfauteuil een klassieke uitstraling en geeft daarmee elke kamer een gezellige en huiselijke sfeer. De goed gestoffeerde zitting en de hoge rugleuning zorgen ervoor dat je in deze fauteuil van een lange en ontspannende avond kunt genieten. Details: Producttype: Fauteuil Stijl: Modern Kleur: Multicolor Kap: Fuchsiapaars Soort materiaal: Stof Hoofdmateriaal: Polyester Overig materiaal: Dennenhout Materiaal vulling: Schuimstof Material poten: Massief hout Materiaal zitting: Stof Material Composition: 100% polyester Stijl armleuning: Verzonken Armleuning: Ja Beenkappen/kussentjes: Ja Patroon: Patchwork Achterover leunen: Nee Constructie zitting: Hout Dichtheid schuim zitting: 24 kg/m3 Afmetingen: Hoogte armleuningen: 55 cm Diepte: 80 cm Dikte zitting: 13 cm Hoogte zitting: 44 cm Breedte: 70 cm Hoogte: 100 cm Zitoppervlak: 72x51 cm Gewicht: 19 kg Draagvermogen: 160 kg Aanbod omvat: 1 x Fauteuil Belangrijkste eigenschappen: Uiterst comfortabele zitting, Mooi kleurencombinatie, Hoogwaardige kwaliteit stoffering, Uitzonderlijk onderhoudsvriendelijk, Stabiel en degelijk onderstel Montageinformatie: Poten nog niet gemonteerd. 5-15 min. Extra informatie: Om de stabiliteit van de constructie en de veiligheid van het gebruik te garanderen, wordt aanbevolen om 2 weken na opstelling te controleren of het product correct is gemonteerd. Het is ook aan te raden om eens in de 3 maanden te controleren of de schroeven goed zijn aangedraaid. Onderhoudstips: Polyester: 1.Maak schoon met een droogshampoo en een natte spons of een mild schoonmaakmiddel 2.Stofzuig oppervlakken met een geschikte opzetborstel. Massief hout: 1.Alleen voor items met geoliede afwerking: mogen na verloop van tijd opnieuw geolied worden om ze in goede staat te houden 2.Maak direct droog na reiniging om verzameling van water te voorkomen 3.Maak alleen schoon met een mild schoonmaakmiddel en een zachte doek, in de richting van de houtnerf.
bol.com
Moderne gestoffeerde fauteuil. Deze bijzondere fauteuil heeft een geweldig patchwork design. De fauteuil is bekleed met 100% polyester. De elegant gevormde, zwarte poten van de woonkamerfauteuil zijn gemaakt van hoogwaardig berkenhout. De combinatie van patchwork stof en de beproefde vorm geven de relaxfauteuil een klassieke uitstraling en geeft daarmee elke kamer een gezellige en huiselijke sfeer. De goed gestoffeerde zitting en de hoge rugleuning zorgen ervoor dat je in deze fauteuil van een lange en ontspannende avond kunt genieten.Details: Producttype: Fauteuil. Stijl: Modern. Kleur: Multicolor. Kap: Fuchsiapaars. Soort materiaal: Stof. Hoofdmateriaal: Polyester. Overig materiaal: Dennenhout. Materiaal vulling: Schuimstof. Material poten: Massief hout. Materiaal zitting: Stof. Material Composition: 100% polyester. Stijl armleuning: Verzonken. Armleuning: Ja. Beenkappen/kussentjes: Ja. Patroon: Patchwork. Achterover leunen: Nee. Constructie zitting: Hout. Dichtheid schuim zitting: 24 kg/m3. Afmetingen: Hoogte armleuningen: 55 cm. Diepte: 80 cm. Dikte zitting: 13 cm. Hoogte zitting: 44 cm. Breedte: 70 cm. Hoogte: 100 cm. Zitoppervlak: 72x51 cm. Gewicht: 19 kg. Draagvermogen: 160 kg. Aanbod omvat: 1 x Fauteuil. Belangrijkste eigenschappen: Uiterst comfortabele zitting, Mooi kleurencombinatie, Hoogwaardige kwaliteit stoffering, Uitzonderlijk onderhoudsvriendelijk, Stabiel en degelijk onderstel. Montageinformatie: Poten nog niet gemonteerd.5-15 min.. Extra informatie: Om de stabiliteit van de constructie en de veiligheid van het gebruik te garanderen, wordt aanbevolen om 2 weken na opstelling te controleren of het product correct is gemonteerd. Het is ook aan te raden om eens in de 3 maanden te controleren of de schroeven goed zijn aangedraaid. Onderhoudstips: Polyester. 1.Maak schoon met een droogshampoo en een natte spons of een mild schoonmaakmiddel., 2.Stofzuig oppervlakken met een geschikte opzetborstel. Massief hout. 1.Alleen voor items met geoliede afwerking: mogen na verloop van tijd opnieuw geolied worden om ze in goede staat te houden., 2.Maak direct droog na reiniging om verzameling van water te voorkomen., 3.Maak alleen schoon met een mild schoonmaakmiddel en een zachte doek, in de richting van de houtnerf.
Beliani
Moderne gestoffeerde fauteuil. Deze bijzondere fauteuil heeft een geweldig patchwork design. De fauteuil is bekleed met 100% polyester. De elegant gevormde, zwarte poten van de woonkamerfauteuil zijn gemaakt van hoogwaardig berkenhout. De combinatie van patchwork stof en de beproefde vorm geven de relaxfauteuil een klassieke uitstraling en geeft daarmee elke kamer een gezellige en huiselijke sfeer. De goed gestoffeerde zitting en de hoge rugleuning zorgen ervoor dat je in deze fauteuil van een lange en ontspannende avond kunt genieten.

Details:

Producttype: Fauteuil
Stijl: Modern
Kleur: Multicolor
Kap: Fuchsiapaars
Soort materiaal: Stof
Hoofdmateriaal: Polyester
Overig materiaal: Dennenhout
Materiaal vulling: Schuimstof
Material poten: Massief hout
Materiaal zitting: Stof
Material Composition: 100% polyester
Stijl armleuning: Verzonken
Armleuning: Ja
Beenkappen/kussentjes: Ja
Patroon: Patchwork
Achterover leunen: Nee
Constructie zitting: Hout
Dichtheid schuim zitting: 24 kg/m3

Afmetingen:

Hoogte armleuningen: 55 cm
Diepte: 80 cm
Dikte zitting: 13 cm
Hoogte zitting: 44 cm
Breedte: 70 cm
Hoogte: 100 cm
Zitoppervlak: 72x51 cm
Gewicht: 19 kg
Draagvermogen: 160 kg

Aanbod omvat: 1 x Fauteuil

Belangrijkste eigenschappen: Uiterst comfortabele zitting, Mooi kleurencombinatie, Hoogwaardige kwaliteit stoffering, Uitzonderlijk onderhoudsvriendelijk, Stabiel en degelijk onderstel

Montageinformatie: Poten nog niet gemonteerd. 5-15 min.
Blokker.nl