Beliani FEVIK - Module Element-Zwart-Polyester

€ 199,99
5 prijzen, beste prijs bij Blokker.nl
Bestel op Blokker.nl
Bewaar als favoriet
 • Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
 • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
 • Dit product wordt gratis verzonden
 • Bezorgd door PostNL

Productgegevens

Categorie

Banken  Fauteuils 

Merk

Beliani 

Kleur

 Zwart

Materiaal

Polyester 

EAN

4251682232876
Zitmodule in zwart. Het grote voordeel van deze module is dat hij flexibel kan worden gebruikt als een stoel of een voetenbank en eenvoudig kan worden verplaatst naar een plek in de ruimte waar jij hem nodig hebt. Het heeft ook een praktisc

Prijzen

5 prijzen van € 199,99 tot € 239,99
Blokker.nl
 • Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
 • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
 • Dit product wordt gratis verzonden
 • Bezorgd door PostNL
€ 199,99  Bestel
vtwonen.nl
 • binnen 30 dagen gratis retourzending
 • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
 • Dit product wordt gratis verzonden
 • Bezorgd door PostNL
€ 239,99 € 229,99  Bestel
FonQ.nl
 • Binnen 30 dagen gratis retourneren
 • Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
 • Dit product wordt gratis verzonden
 • Bezorgd door PostNL
€ 239,99 € 229,99  Bestel
bol.com
 • Binnen 30 dagen na ontvangst
 • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
 • Dit product wordt gratis verzonden
 • Bezorgd door PostNL
€ 239,99  Bestel
Beliani
 • Dit product wordt gratis verzonden
€ 239,99  Bestel

Wat andere zeggen over Beliani FEVIK - Module Element-Zwart-Polyester:

Zitmodule in zwart. Het grote voordeel van deze module is dat hij flexibel kan worden gebruikt als een stoel of een voetenbank en eenvoudig kan worden verplaatst naar een plek in de ruimte waar jij hem nodig hebt. Het heeft ook een praktische hoogte, zodat je ook onder een lage vensterbank kunt zitten en genieten van een boek met een prachtig uitzicht. Extra elegantie en stabiliteit zijn ook onderdeel van deze module vanwege de dikke eiken poten. Details: Producttype: Module Element Stijl: Scandinavisch Kleur: Zwart Soort materiaal: Stof Hoofdmateriaal: Polyester Overig materiaal: Eikenhout Materiaal vulling: Schuimstof Material Composition: 100% polyester Vorm: Rechthoek Stijl armleuning: Zonder armleuningen Materiaal gestoffeerde achterzijde: Ja Beenkappen/kussentjes: Ja Patroon: Monochroom Constructie zitting: Nosagvering Dichtheid schuim zitting: 45 kg/m3 Aantal zitplekken: 1 persoon Afmetingen: Diepte: 76 cm Dikte zitting: 10 cm Hoogte zitting: 39 cm Breedte: 76 cm Hoogte: 80 cm Zitoppervlak: 76x64 cm Gewicht: 17 kg Draagvermogen per persoon: 150 kg Aanbod omvat: 1 x Fauteuilgedeelte Belangrijkste eigenschappen: De gemakkelijk te gebruiken verbindingsdelen houden de verschillende modules bij elkaar, Past uitstekend in elk interieur, Elegant design, Rondom bekleed en dus vrij op te stellen, Rugkussens met verwijderbare hoezen, Non-slip dopjes Montageinformatie: Gedeeltelijke montage vereist. 5-15 min. Extra informatie: Om de stabiliteit van de constructie en de veiligheid van het gebruik te garanderen, wordt aanbevolen om 2 weken na opstelling te controleren of het product correct is gemonteerd. Het is ook aan te raden om eens in de 3 maanden te controleren of de schroeven goed zijn aangedraaid. Onderhoudstips: Polyestervilt: 1.Stofzuig oppervlakken met een geschikte opzetborstel 2.Maak schoon met een droogshampoo en een natte spons of een mild schoonmaakmiddel. Eikenhout: 1.Maak direct droog na reiniging om verzameling van water te voorkomen 2.Maak alleen schoon met een mild schoonmaakmiddel en een zachte doek, in de richting van de houtnerf 3.Geoliede meubels zullen na enige tijd opnieuw in de olie gezet moeten worden om ze in goede conditie te houden.
bol.com
Zitmodule in zwart. Het grote voordeel van deze module is dat hij flexibel kan worden gebruikt als een stoel of een voetenbank en eenvoudig kan worden verplaatst naar een plek in de ruimte waar jij hem nodig hebt. Het heeft ook een praktische hoogte, zodat je ook onder een lage vensterbank kunt zitten en genieten van een boek met een prachtig uitzicht. Extra elegantie en stabiliteit zijn ook onderdeel van deze module vanwege de dikke eiken poten.Details: Producttype: Module Element. Stijl: Traditioneel. Kleur: Zwart. Soort materiaal: Stof. Hoofdmateriaal: Polyester. Overig materiaal: Eikenhout. Materiaal vulling: Schuimstof. Material Composition: 100% polyester. Vorm: Rechthoek. Stijl armleuning: Zonder armleuningen. Materiaal gestoffeerde achterzijde: Ja. Beenkappen/kussentjes: Ja. Patroon: Monochroom. Constructie zitting: Nosagvering. Dichtheid schuim zitting: 45 kg/m3. Aantal zitplekken: 1 persoon. Afmetingen: Diepte: 76 cm. Dikte zitting: 10 cm. Hoogte zitting: 39 cm. Breedte: 76 cm. Hoogte: 80 cm. Zitoppervlak: 76x64 cm. Gewicht: 17 kg. Draagvermogen per persoon: 150 kg. Aanbod omvat: 1 x Fauteuilgedeelte. Belangrijkste eigenschappen: Rondom bekleed en dus vrij op te stellen, Non-slip dopjes, Rugkussens met verwijderbare hoezen, Past uitstekend in elk interieur, Elegant design, De gemakkelijk te gebruiken verbindingsdelen houden de verschillende modules bij elkaar. Montageinformatie: Gedeeltelijke montage vereist.5-15 min.. Extra informatie: Om de stabiliteit van de constructie en de veiligheid van het gebruik te garanderen, wordt aanbevolen om 2 weken na opstelling te controleren of het product correct is gemonteerd. Het is ook aan te raden om eens in de 3 maanden te controleren of de schroeven goed zijn aangedraaid. Onderhoudstips: Polyestervilt. 1.Stofzuig oppervlakken met een geschikte opzetborstel., 2.Maak schoon met een droogshampoo en een natte spons of een mild schoonmaakmiddel. Eikenhout. 1.Maak direct droog na reiniging om verzameling van water te voorkomen., 2.Maak alleen schoon met een mild schoonmaakmiddel en een zachte doek, in de richting van de houtnerf., 3.Alleen voor items met geoliede afwerking: mogen na verloop van tijd opnieuw geolied worden om ze in goede staat te houden.
Beliani