Normann Copenhagen Herit Eettafelstoel Eiken/Grijs

€ 418,55
3 prijzen, beste prijs bij bol.com
Bestel op bol.com
Bewaar als favoriet
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL

Productgegevens

Categorie

Eetkamerstoelen 

Kleur

 Grijs

EAN

5712396023840
Herit Oak grijs design stoel van Normann Copenhagen. Echt design, gemaakt van Eiken (hout), ontworpen door Simon Legald en geproduceerd in Denemarken. Deze stoel is uitgevoerd in grijs, heeft 2 jaar garantie en is Voor binnen.

Prijzen

3 prijzen van € 418,55 tot € 510,00
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 418,55  Bestel
AndLight (NL)
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 510,00 € 438,00  Bestel
Design bestseller
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 510,00  Bestel

Wat andere zeggen over Normann Copenhagen Herit Eettafelstoel Eiken/Grijs:

De Herit-stoel van Simon Legald voor Normann Copenhagen verenigt op bijzonder indrukwekkende aard en wijze traditie en innovatie. Klassiek Deens meubeldesign en nieuwe productieprocessen ontmoeten elkaar hier. Desondanks was het in het begin niet mogelijk om deze prachtige stoel te produceren, aangezien de gebogen vorm van de armleuningen niet gemaakt konden worden door middel van de comventionele kunststof gietprocessen. Het ontwerp moest dus even opgeborgen worden totdat er een klein bedrijf in Noord-Italië gevonden werd, dat dankzij een volledig nieuwe gepatenteerde technologie, in de mogelijkheid was het verfijnde ontwerp van deze armleuningen te realiseren. In dit nieuwe productieproces wordt een kern van schuimstof in de kunststof ingespoten waardoor de dikte van het materiaal sterker kan varieren zonder dat het materiaal inzakt. De sterkte van de armleuningen varieert van enkele millimeters tot 3,5 cm aan de breedste kant. Hierbij laat Simon Legald niets aan het toeval over met betrekking tot de lijnen. Alle rondingen zijn precies ontworpen om het lichaam tijdens het zitten perfect te ondersteunen. De contrasterende materialen geven de Herit-stoel een moderne en eveneens tijdloze uitstraling waardoor hij zich op een natuurlijke manier in veel verschillende inrichtingsstijlen weet te integreren.
Design bestseller
Ontwerp: Simon Legald voor Normann Copenhagen Concept: Herit is een sterke maar discrete eikenhouten stoel met een zacht gebogen rugleuning en zitting die helpt om een betere zitervaring te creëren. Het heeft een tijdloze uitstraling en de ontwerper van de stoel, Simon Legald, is tijdens het ontwerpproces beïnvloed door veel verschillende tijdperken van Deense meubels. De moderne productieprocessen en materiaalsamenstellingen maken van Herit een traditionele klassieker maar ook een zeer eigentijdse stoel die gemakkelijk past bij de meest uiteenlopende tafels, oude, rustieke of gedurfde designklassiekers maar ook moderne eettafels en restauranttafels. Herit is verkrijgbaar met of zonder armleuningen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en verschillende soorten bekleding.
AndLight (NL)