Beliani ROCKFORD - Eetkamerstoel set van 2 - Kunstleer - bruin - 44x57x96

€ 159,99
5 prijzen, beste prijs bij Beliani
Bestel op Beliani
Bewaar als favoriet
  • Dit product wordt gratis verzonden

Productgegevens

Categorie

Eetkamerstoelen 

Merk

Beliani 

Kleur

 Bruin

Materiaal

Leer  Imitatieleer  Kunstleder 

EAN

4260586353396
Elegante eetkamerstoelen in donkerbruin set van 2. Tijdloos en elegant ontwerp, optimaal zitcomfort en de klassieke combinatie van kunstleer en verchroomd metaal vormen samen een unieke, stijlvolle eetkamerstoel. De hoes van donkerbruin kunstleer heeft een aangenaam gevoel met een comfortabele vulling. Het slanke frame van glanzend, verchroomd metaal heeft een antislip standaard. De comfortabele designstoel is niet alleen een visueel hoogtepunt, hij kan ook uitstekend worden gebruikt in alle woon- en werkruimtes en past perfect bij alle moderne stijlen.Details: Producttype: Eetkamerstoel. Stijl: Modern. Kleur: Bruin. Kap: Donkerbruin. Soort materiaal: Kunstleer. Hoofdmateriaal: Kunstleer. Overig materiaal: Schuimstof. Material poten: Metaal. Materiaal zitting: Kunstleer. Material Composition: 100% Kunstleder. Armleuning: Nee. Afwerking: Mat. Stapelbaar: Nee. Afmetingen: Diepte: 57 cm. Dikte zitting: 5 cm. Hoogte zitting: 48 cm. Breedte: 44 cm. Hoogte: 97 cm. Zitoppervlak: 44x45 cm. Gewicht: 7 kg. Draagvermogen: 120 kg. Aanbod omvat: 2 x Stoel. Belangrijkste eigenschappen: Stevig en comfortabel zitvlak, Modern design, Goed te combineren met vele decorstijlen, Stabiele en duurzame constructie, Beschermdoppen voor oppervlaktebescherming. Montageinformatie: Poten nog niet gemonteerd.20-40 min.. Extra informatie: Om de stabiliteit van de constructie en de veiligheid van het gebruik te garanderen, wordt aanbevolen om 2 weken na opstelling te controleren of het product correct is gemonteerd. Het is ook aan te raden om eens in de 3 maanden te controleren of de schroeven goed zijn aangedraaid. Onderhoudstips: Kunstleer. 1.Maak schoon met gedestilleerd water en gebruik schoonmaakmiddelen op zeepbasis voor hardnekkige vlekken., 2.Stofzuig de oppervlakken met een geschikte opzetborstel., 3.Maak wekelijks schoon met een vochtige doek en maak daarna droog. Niet invetten., 4.Gebruik alleen milde schoonmaakmiddelen en onderhoudsproducten die voor kunstleer bestemd zijn. Metaal. 1.Polijst eventuele elementen van chroom en koper regelmatig met speciale verzorgingsproducten., 2.Vermijd schurende schoonmaakmiddelen. Deze kunnen het oppervlak beschadigen., 3.Maak schoon met een mild schoonmaakmiddel en een zachte doek. Maak daarna goed droog.

Prijzen

5 prijzen van € 159,99 tot € 189,99
Beliani
  • Dit product wordt gratis verzonden
€ 159,99  Bestel
bol.com
  • Binnen 30 dagen na ontvangst
  • Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 159,99  Bestel
vtwonen.nl
  • binnen 30 dagen gratis retourzending
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 209,99 € 189,99  Bestel
FonQ.nl
  • Binnen 30 dagen gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 189,99  Bestel
Blokker.nl
  • Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Dit product wordt gratis verzonden
  • Bezorgd door PostNL
€ 189,99  Bestel

Wat andere zeggen over Beliani ROCKFORD - Eetkamerstoel set van 2 - Kunstleer - bruin - 44x57x96:

Elegante eetkamerstoelen in donkerbruin set van 2. Tijdloos en elegant ontwerp, optimaal zitcomfort en de klassieke combinatie van kunstleer en verchroomd metaal vormen samen een unieke, stijlvolle eetkamerstoel. De hoes van donkerbruin kunstleer heeft een aangenaam gevoel met een comfortabele vulling. Het slanke frame van glanzend, verchroomd metaal heeft een antislip standaard. De comfortabele designstoel is niet alleen een visueel hoogtepunt, hij kan ook uitstekend worden gebruikt in alle woon- en werkruimtes en past perfect bij alle moderne stijlen. Details: Producttype: Eetkamerstoel Stijl: Modern Kleur: Bruin Kap: Donkerbruin Soort materiaal: Kunstleer Hoofdmateriaal: Kunstleer Overig materiaal: Schuimstof Material poten: Metaal Materiaal zitting: Kunstleer Material Composition: 100% Kunstleder Armleuning: Nee Afwerking: Mat Stapelbaar: Nee Afmetingen: Diepte: 57 cm Dikte zitting: 5 cm Hoogte zitting: 48 cm Breedte: 44 cm Hoogte: 97 cm Zitoppervlak: 44x45 cm Gewicht: 7 kg Draagvermogen: 120 kg Aanbod omvat: 2 x Stoel Belangrijkste eigenschappen: Stevig en comfortabel zitvlak, Modern design, Goed te combineren met vele decorstijlen, Stabiele en duurzame constructie, Beschermdoppen voor oppervlaktebescherming Montageinformatie: Poten nog niet gemonteerd. 20-40 min. Extra informatie: Om de stabiliteit van de constructie en de veiligheid van het gebruik te garanderen, wordt aanbevolen om 2 weken na opstelling te controleren of het product correct is gemonteerd. Het is ook aan te raden om eens in de 3 maanden te controleren of de schroeven goed zijn aangedraaid. Onderhoudstips: Kunstleer: 1.Stofzuig de oppervlakken met een geschikte opzetborstel 2.Maak wekelijks schoon met een vochtige doek en maak daarna droog. Niet invetten 3.Gebruik alleen milde schoonmaakmiddelen en onderhoudsproducten die voor kunstleer bestemd zijn 4.Maak schoon met gedestilleerd water en gebruik schoonmaakmiddelen op zeepbasis voor hardnekkige vlekken. Metaal: 1.Maak schoon met een mild schoonmaakmiddel en een zachte doek. Maak daarna goed droog 2.Polijst eventuele elementen van chroom en koper regelmatig met speciale verzorgingsproducten 3.Vermijd schurende schoonmaakmiddelen. Deze kunnen het oppervlak beschadigen.
bol.com
Tijdloos en elegant ontwerp, optimaal zitcomfort en de klassieke combinatie van kunstleer en verchroomd metaal vormen samen een unieke, stijlvolle eetkamerstoel. De hoes van donkerbruin kunstleer heeft een aangenaam gevoel met een comfortabele vulli Bestel Beliani - ROCKFORD - Eetkamerstoel - Lichtbruin - Kunstleer online bij fonQ. Alle Beliani Stoelen uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld, uiterlijk vrijdag in huis
FonQ.nl
Tijdloos en elegant ontwerp, optimaal zitcomfort en de klassieke combinatie van kunstleer en verchroomd metaal vormen samen een unieke, stijlvolle eetkamerstoel. De hoes van donkerbruin kunstleer heeft een aangenaam gevoel met een comfortabele vulli Bestel Beliani - ROCKFORD - Eetkamerstoel - Lichtbruin - Kunstleer online bij vtwonen. Alle Beliani Stoelen uit voorraad leverbaar. Voor 23:00 besteld, morgen in huis.
vtwonen.nl
Beliani ROCKFORD - Eetkamerstoel-Bruin-Kunstleer
Blokker.nl