Hjh office Saranto - Bureaustoel - Stof - Roze

197,90
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Roze

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Hjh office Saranto - Bureaustoel - Stof - Roze

SARANTO - GROTE BUREAUSTOEL MET EEN RETRO DESIGN!
Zelfs op het eerste gezicht maakt de SARANTO indruk met zijn trendy look. Hij herinnert stoelen uit de jaren '70 in termen van design en is daarom volledig in retro trend. Echter, niet alleen visueel, kan deze stoel scoren. Ook zit je er zeer goed in! De gebogen vorm is echt comfortabel en maakt het ook mogelijk te loungen tijdens de pauzes.

*Kantelmechanisme - het mechanisme of de weerstand kan bij het leunen individueel worden aangepast op het gewicht van de gebruiker via een knoop onder de zitting.
*De welgevormde armleuningen zijn vormgegeven in de retro-look en zorgen voor extra comfort. Dit maakt het gemakkelijk, ze zijn voorzien van een verwijderbare stoffen bekleding.
*De zithoogte kan continu door de gasveer verstelt worden. Het voetkruis is een goede grootte en zorgt dus altijd voor een veilige staande positie.
*De stoel is bekleed met duurzaam materiaal dat comfortabel gespannen is. Het materiaal is bestand tegen slijtage en onderhoud.
*Afmetingen: lengte (totaal): 91-102 cm; Breedte (totaal): 58 cm; Diepte (totaal): 60 cm; Zithoogte: 44-54 cm; Zitbreedte (bruikbaar / volledig) 49/50 cm; Zitdiepte (bruikbaar): 48 cm; Armleuninghoogte (gemeten vanaf de zitting): 17 cm; Rugleuning hoogte: 47 cm; Belasting (maximaal) 110 kg; Wielgrootte (voor harde tapijten inbegrepen): pin diameter 11 mm, wieldiameter 65 mm
*Belasting afhankelijke, geremde dubbele wielen