BenS 816DH-Synchro-4 Lux topmodel bureaustoel met “zwevende” zitting en hoofdsteun Zwart

489,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart Zwart met hoofdsteun hoofdsteun

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over BenS 816DH-Synchro-4 Lux topmodel bureaustoel met “zwevende” zitting en hoofdsteun Zwart

Ergonomisch Een goede ergonomische bureaustoel en een gezonde zithouding: voor mensen met overwegend zittend werk is dit van essentieel belang! Verkeerd zitten kan leiden tot allerlei klachten. Met een goed afgestelde ergonomische bureaustoel kunt u in een gezonde zithouding werken. Een ergonomische bureaustoel verhoogt de productiviteit en geeft meer plezier in het werk. Goede ergonomische bureaustoelen ondersteunen al uw bewegingen op de juiste manier en op de juiste plekken. Met een ergonomische bureaustoel wordt uw lichaam minder belast, zodat u ontspannen en comfortabel kunt werken.
De bureaustoel BenS 816DH is een zeer luxe duurzame, ergonomische bureaustoel met verfijnde instellingsopties. Een zeer luxe allround bureaustoel welke wordt gebruikt voor zakelijk gebruik en veeleisende particulieren - in elk (thuis)kantoor. Dankzij de ergonomische eigenschappen is de bureaustoel uitstekend geschikt voor een dagelijkse intensieve belasting van 8 tot 10 uur.
Comfort Bij het ontwerp van deze bureaustoel werd veel nadruk gelegd op een actieve en meest ideale zithouding. Deze bureaustoel past zich dan ook volledig aan het lichaam van de gebruiker, omdat het is uitgerust met een nieuw veelzijdig in te stellen synchroon mechanisme. Ook zorgt de gevormde lendesteun ervoor dat de onderrug te allen tijde actief ondersteunt word. De zeer dikke vulling en bekleding van de zitplaats (zitting) en rugleuning garandeert een aangename hardheid en daarin ook een aangenaam zitcomfort. Daarnaast heeft deze bureaustoel ook nog een met netweave beklede hoofdsteun.
Zitting De speciale zwevende zitting met mesh bekleding, geeft een comfortabel gevoel als er lang gezeten wordt en het warm is. Tevens geeft het een luxe, moderne uitstraling aan de stoel. Rugleuning. Deze bureaustoel combineert maximaal comfort met moderne ademende rugleuning die bekleed is met extra sterk gewoven netstof. Deze bureaustoel is erg geschikt voor het intensieve dagelijks gebruik in de commerciele sector, maar ook voor particuliere gebruikers die waarde hechten aan comfort, ergonomie en elegantie.
Armleggers Uitgevoerd met speciale 4D armleggers. Deze zijn verstelbaar in hoogte, breedte, voor/achter en de hoek. Deze armleggers zijn volledig aan te passen aan uw voorkeur.
Specificaties

  • Hoofdsteun
  • 4D armleggers
  • Comfort rug met netbespanning, zwart Mesh
  • Voorzien van verstelbare lendesteun in de rug
  • Luxe Donati Sincro mechanisme met gewichtsinstelling en zitdiepteverstelling
  • Zitting in zwart Mesh voor Ultra comfort
  • PHD wielen voor vloerbedekking en harde vloeren
  • Gaslift hoogteverstelling (TÜV getest)
  • Deze bureaustoel is getest en goedgekeurd volgens ANSI/BIFMA X 5.1-2002